Saturday, 27 August 2011

Terasa !

Tibatiba terasa nak update belog jek ha. Ahaha ! bosan lah. Koi dah tak tahu nak buat ape lagi sekarang. Dah dua hari actually kat rumah. Agak lah busy saya sepanjang dua hari tu. Ahaha busy jaga anak buah tercinta ha. Penat gila layan mereka-mereka semua *macam ramai jek kan. Waktuwaktu online disiang hari pn terpaksa lah dikorbankan demi keselamatan lappy ney. Susah lah nak hadap lappy if diaorang ada. Tak pasalpasal jahanam lappy ney naty. So, for safety saya online di malam hari jek lah after dyorang balik tapi petang tadi sempat jugak online facebook even tak sampai 10 minit pn. Ahaha !

Esok nak pergi shopping raya ! Yeahhaaa tu pn if jadi lah. Macam tak sure jek ney. Kalau tak pergi takde lah baju raya untuk tahun ney. Tak kisah pn actually sebab raya tahun ney macam tak best jek. My Abah pn tak beli baju tapi saya terasa macam nak belikan abah baju melayu baru lah. Hehehe ! Kewangan tak berapa stabil tahun ney. Mengikut kata abah, projek kat tempat keje dia sekarang kurang so kami semua bersederhana jek lah raya tahun ney. Tak kisah pn, dapat beraya samasama pn dah kira bersyukur :D

Tema raya ? Tak tahu. As usually family saya gemarkan warni warni. Ahaha ! Warna warni di Hari Raya :D Tak kisah pn pasal tema tu semua. Depends to individuals lah kan. Oke, sampai sini jek lah. Im so sleepy ^_^ Need to rest :D Tadaaa, Muuuueeeehhhh <3 big hugs !

No comments:

Post a Comment