Thursday, 11 August 2011

Alhamdulillah ..

Yeah , dah selesai pn jawab quiz principle of management tadi. Berbaloi jugak korban tido semalam. Syukur alhamdulillah, everythings oke :D Lepas ney banyak lagi yang akan menyusul. Sedikit tensen a.k.a serabut jugak lah. Yang paling tak sanggup nak hadapi *skimanye bahasa, interview latihan industri before cuti raya ney. Sumpah nervous. Hope semuanya berjalan lancar nanti.

Alhamdulillah jugak masih diberi peluang untuk menjalani ibadah puasa tahun ney. Hari ney dah hari ke-11 umat islam berpuasa, semoga setiap amalan kita diberkati olehNya. Insyaallah . Nak story sikit lah pasal ramadhan ney. Actually ney tahun ketiga, sekali lagi ditekankan tahun KETIGA puasa kat Terengganu. Syukur alhamdulillah jugak ney TAHUN TERAKHIR puasa kat sini, Terengganu tercinta <3 ahaha ! Konon-konon puasa kat perantauan lah. Banyak gila moment sepanjang 3 tahun puasa kat sini. Bila ingat balik kelakar pn ada. Ahaha !

Yang paling tak boleh lupa first year puasa kat perantauan ney makan nasi dengan telur rebus then cicah budu. Gila lah, tak penah dibuat tapi menarik jugak lah. Masa tu belajar berdikari gila. ahaha ! Seperti title kat atas tu, alhamdulillah jugak sebab tak lama lagi dah nak raya. Tak sabar nak balik. Dedicated 4 Abah ngan Mak, nantikan kepulangan ika yang jauh nun di Kuala Berang a.k.a Kobe. *biar abah ngan mak tak baca pn.
Tak sabar nak bukak puasa. Lapar yang amat gara-gara makan Mcd jek semalam. Hurm, last word. Selamat Hari Raya Aidilfitri. hehehe ! Assalamualaikum *versi cik syikin (lecturer tercinta). Bubye.


No comments:

Post a Comment