Friday, 12 August 2011

Sekelip mata berubah

Sebenarnya tak tahu nak buat apa malam-malam cmney. So teman-teman serumah a.k.a housemate semuanya sedang sibuk mengUpdate belog masing-masing. Kenapa tak tido lagi ? sebab esok kat terengganu cuti. Huhu ! So, kami semua ambil kesempatan ney beriadah sama-sama sambil mengUpdate belog. Dah penat main game tadi and now terasa nak menulis pulak.

Oke semua, kembali ke tajuk kita yang kat atas tu ye *Sekelip mata berubah ! Sebenarnya bukan ape pn, nak cakap pasal rambut jek sebenarnye. Dah pendek ! Tak tahu lah nak cakap suka ke tak rambut sekarang. Macam takde perasaan dekat rambut ney. Sekali tengok oke. Bila dua kali tengok, rambut depan macam kuda lah! Ahaha, sumpah kelakar. Nak cakap menyesal tak jugak tapi rindu rambut yang dulu tu. Nak tunggu panjang semula memang bertahun lamanye lah kan. So, sape suruh gunting ? Terima hakikat jek lah wahai ika yang rambut sekarang sangatsangat lah buruk.

Mengikut kata seorang sahabat, watak sedikit berubah bila rambut dah pendek ney. Nampak DEBE ! Actually tu dalam loghat kelantan. *Gangster ! Yes, Tu terjemahannya. Ye ke gangster ? Punye lah muka lemah lembut boleh pulak si nisah cakap *gangster ! ahaha. Makin banyak cakap makin ngarut, so sampai disini saja lah penceritaan untuk malam ney. Akhiri penceritaan ney dengan lafaz assalamualaikum. Selamat Malam :D

No comments:

Post a Comment