Tuesday, 16 August 2011

Get ready :D

Get ready for what? Bersedia untuk memBUSYkan diri lah lepas ney. Actually saya dilantik untuk jadi Penolong Biro lawatan untuk Kelab Pelancongan Politeknik Tercinta a.k.a PHT yang mana jawatan ketua telah disandang oleh Mohd Hasbullah Bin Abdul Ghapor merangkap sahabat kelas saya sendiri. Haisyhh, sebolehnya saya mengelak dari menyandang apa-apa jawatan untuk semester ney, tak nak terlibat langsung dengan mana-mana persatuan. Banyak lagi yang perlu difokuskan. Komitmen tu penting tapi seriously tak ready langsung nak bagi apa-apa komitmen untuk kelab ney.

Sangat-sangat berterima kasih lah kepada pencadang yang telah mencadang saya untuk menyandang jawatan tu. Belum ada pape dah rasa beban sekarang *even jawatan tu tak lah tinggi mane pn tapi bila dah nama ada tanggungjawab tu terasa jugak lah bebannye. 'Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul'.

Btw, cool jek lah. Buat macam orang takde perasaan sekarang :D ahaha !

No comments:

Post a Comment