Monday, 28 November 2011

Just The way you are :D


Jom nyanyi, nak lagi best pegi kat youtube layan video klip lagu ney :D Hehee !
Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She’s so beautiful
And I tell her every day
Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don’t see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
Her nails, her nails
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
She’s so beautiful
And I tell her every day
Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you’re searching for
Then just stay the same
So don’t even bother asking
If you look okay
You know I say
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
The way you are
The way you are
Girl you’re amazing
Just the way you are
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
Sebab sebab kenapa saya share lirik lagu ney :)
# saje sebab ney lagu pakwe saya si Bruno Mars tu. Perasan* Hehehe :D
#Actually, lagu ney reminds me kat someone tu, dia suruh saya bayangkan lagu ney dia yang nyanyi. Dia jugak selalu nyanyikan untuk saya. Wah, perasan lagi kau ika. Seriously tak tipu*
#Saya suka lagu ney sangat sangat. Ouh, jatuh cinta bila dengar*
Tu jek sebab yang saya boleh nyatakan sekarang. Tiga sebab jek pn ika. Ahaha ! Banyak lagi sebab tapi tak terfikir pulak ha. Orang terengganu cakap ''DOK MARI''


Ney video klip sayang, jom layan :D

Wednesday, 23 November 2011

Tahan + sabar

Hey hey update again lol.

Ouh ! rasa macam nak lari dari rumah ! Tapi nak pergi mane ha ? Nape sampai terfikir macam tu sekali kan. Sepatutnya semester break seronok seronok kat rumah tapi tak kot bagi saya. Harapan :(

Maybe semua orang tak suka kehadiran saya. Bawak diri dulu. Kbaiii :(

Tuesday, 22 November 2011

Sorry again

Update again. Maybe sepanjang semester break blog ney akan sentiasa di update kot. Maybe sebab banyak masa free. Heeee :)

Firstly, says Congrats to Malaysia ! Yeah, Malaysia dah pn menjuarai games bola sepak menentang Indonesia dekat sukan sea right. Alahai, kecewa beno lah nampaknya orang orang indon kat luar sana tu. Hohoho, im proud to be Malaysian !

#Thanks to skuad bola sepak negara sebab korang kan dah hiburkan hati saya tadi. Ahaha, statement tak boleh go weyh !

Oke, tutup cerita pasal bola. Nak story pasal someone tu lagi. Haih nape lah terbukak hati nak cerita pasal someone tu kat blog ney kan. Maybe sebab saya sendiri dah tak sanggup nak simpan sorang sorang kot. Ada masa, kita perlu jugak luahkan tapi tak semua kan. Cukup lah sekadar apa yang dirasakan perlu jek.

Semalam cancel friend request tadi pulak dapat call tapi tak dijawab. Sorry :(  Macam mane yang saya rasa before ney macam tu lah saya nak awak rasa. Nampak macam dendam kan tapi tak ! Sikit pn takde rasa dendam tu. Saya just terkilan sikit dengan awak. Dah banyak sangat yang berubah. Not like before !

#sorry sorry sorry :(

Sunday, 20 November 2011

Sorry :(

Update again. Huh ! Dan sebenarnya saya bosan.

#Today saya dah cancel friend request orang tu. Hadoii, tak sampai hati sangat. Sorry :(

Oke, meh nak story pasal someone yang pernah buat saya happy dulu, someone yang pernah saya sayang dulu. Sekarang pn masih ada rasa sayang tu* All about him ! Sesuai dengan lagu blog saya. Heheee :D Sape orang tu tak kisah lah kan. Sape yang tahu tu tahu lah and sape yang tak tahu tu buat buat macam tahu jek lah. Heheee.

Firstly sorry sebab saya dah cancel friend request awak tu. Dah berhari awak duduk kat dalam list friend request saya kan tapi last last saya decide nak cancel. Sorry dear :( Kenapa saya cancel tak perlulah dipersoalkan, biar saya jek yang tahu. Even kita tak berhubung lagi lepas ney saya tetap pegang janji kita dulu. Sampai mati saya pegang janji tu ! Apa pn, saya doakan awak bahagia dengan GF awak.

We're not like before. Sorry :(

Thanks for make me happy selama perkenalan kita. Thanks sangat sangat. 
Awak kawan terbaik yang pernah saya ada :( 

Holiday holiday and holiday

Assalamualaikum to all stalker sama ada korang sengaja or tak sengaja dah stalk blog gua ney kan. Hee, ika ! kau cakap macam ada jek orang baca blog kau ney kan. Takpe takpe, saya tak kisah if takde orang baca. Saya menulis pn untuk kepuasan saya lol, bukan untuk orang lain. Huuuu :D tapi pada followers saya tu, thanks ek korang :D ilyoulasayaaang <3

Oh My God ! saya rindu dekat lappy saya sangat sangat. Dah lama tak bersua muka kan sayaaang ? Mana tak nye kan, sayaang kat Kuantan tapi saya kat Terengganu sana ha. Haih, sumpah rindu banget lol. Nd now, saya akan spend time ngan sayaaang everyday everytime. Oke tak sayaaang ? macam lappy ney boleh jawab jek kan* Ahaha ! Oke, meh story sikit kenapa lappy ney terpaksa ditinggalkan :( Oke, actually last week saya berdepan dengan minggu final exam so plan saya nak focus on study lah kononnye. Ahaha !

Yeah, semester break for 1 month ! So apa plan ? Banyak lol. Plan nak buat itu buat ini. Haih macam macam lah nak buat. Sebulan bersamaan dengan lebih kurang tiga puluh hari kan, lama kan, boleh buat macam macam kan kan kan kan . Ahaha ! Oke, yang pasti saya nak holidays sepuasnya. Happy holidays guys <3

To be continue :D Tata !

Saturday, 5 November 2011

Syahdunya Takbir Raya .

Ya Allah, syukur dipanjatkan padamu atas nikmat hidup yang diberikan padaku ini. Syukur masih diberi peluang menyambut Aidiladha tahun ney :D Sayu sangat dengar takbir raya. Rasa macam nak menitiskan air mata jek. Sadis :(

Selamat Hari Raya Aidiladha pada semua :D