Monday, 15 August 2011

Berbuka puasa bersama Sahabat Tercinta !

Syukur alhamdulillah, apa yang dirancang berjalan dengan lancar. 14 Ogos 2011*siap mention tarikh lagi ney, tercatat dalam sejarah dan sebenarnya buat pertama kalinya bukak puasa dengan sahabat-sahabat seramai ney. Kira macam kenangan terindah jugak lah kan sebab tahun ney tahun terakhir saya puasa dengan korang-korang semua. Yeah, tahun terakhir puasa kat Terengganu. Lepas ney dah tak berpeluang lagi kot tapi insyaallah if panjang umur kita jumpa lagi. ahaha ! 

oke, just nak share picture-picture yang sempat di snap pada petang dan malam yang cukup sweet lagi manis bak gula melaka. Ahaha! Lupa pulak nak mention nama restoran tu. Oke, kitaorang semua decide nak makan kat ''CPN Restaurant''. Not bad lah :D Dalam waktu yang same jugak, celebrate birthday Misz ida, happening gila kat restoran tu. Sweet jek bila satu kelas berkumpul tapi agak malang sebab takde picture ramai-ramai tu. Pape pn i Love you all lah DUP5! Mueeeehh <3

Ney jek lah picture-picture yang sempat di snap. Hehe!


first picture mesti owner lah kan. hehe!


Hah! Free hair. Nice lah!


gila posing, macam bagus jek!


Mira & fira


Kami dah ditempah oke! ahaha. *tengok mata saya :D






Ney lah menu berbuka puasa tadi, sedap <3


Mira belasah ikan tu ? ahaha!










Yang ney paling sweet macam lolipop :P


ney lah Birthday cake Misz Ida!




















Itu saje lah gambar-gambar yang boleh di share untuk entry ney. Penat sudah. Takde pn picture ramai-ramai, sedihnye :( Lepas ney dah takde lagi nak celebrate ramadhan sama-sama sebab ney adalah last year ramadhan saya kat Terengganu ney. Yeah, kembali menyambut ramadhan di negeri tercinta! huhu. Oke, sampai disini saje lah hujah-hujah yang nak disampaikan berserta dengan gambar-gambar yang dipamerkan. Thanks kepada yang membaca :D 

4 comments:

  1. wah....rjin ika wt...org pnyer simple jer...mlas nk wt pnjang2
    ...pe2 pown...menarik

    ReplyDelete
  2. dari balik tadi lagi buat tu semua, baru sekarang siap tapi ngarut jek . nape macam sedih jek .

    ReplyDelete
  3. asal fira macam sedih jek ? haisyhh .

    ReplyDelete