Wednesday, 7 December 2011

Dreaming :)


Dad, please buy me this DSLR :) Please please please !

Dah banyak kali kot saya request benda tuh ngan abah tapi takde respon yang positif lol. Bila lah kan nak dapat tu. Kesian jugak kat abah bila saya duk cakap nak camera tu. Dia pun nampak cam serba salah jek. Hopefully one day if saya dah dapat kerja and ada own money dapat lah kan beli then nak snap gambar abah saya banyak banyak :) 

No comments:

Post a Comment