Sunday, 20 November 2011

Sorry :(

Update again. Huh ! Dan sebenarnya saya bosan.

#Today saya dah cancel friend request orang tu. Hadoii, tak sampai hati sangat. Sorry :(

Oke, meh nak story pasal someone yang pernah buat saya happy dulu, someone yang pernah saya sayang dulu. Sekarang pn masih ada rasa sayang tu* All about him ! Sesuai dengan lagu blog saya. Heheee :D Sape orang tu tak kisah lah kan. Sape yang tahu tu tahu lah and sape yang tak tahu tu buat buat macam tahu jek lah. Heheee.

Firstly sorry sebab saya dah cancel friend request awak tu. Dah berhari awak duduk kat dalam list friend request saya kan tapi last last saya decide nak cancel. Sorry dear :( Kenapa saya cancel tak perlulah dipersoalkan, biar saya jek yang tahu. Even kita tak berhubung lagi lepas ney saya tetap pegang janji kita dulu. Sampai mati saya pegang janji tu ! Apa pn, saya doakan awak bahagia dengan GF awak.

We're not like before. Sorry :(

Thanks for make me happy selama perkenalan kita. Thanks sangat sangat. 
Awak kawan terbaik yang pernah saya ada :( 

No comments:

Post a Comment