Tuesday, 22 May 2012

Dewasa kini . Happy Birthday to me :)

Assalamualaikum cinta <3 *waalaikummussalam rindu :P


Yeay, im 21 years old  right now. Suka beno lah kan makin tua tu. Eh eh tua ke ? Hahaha dewasa lah kan. Syukur alhamdulillah, masih diberi kesempatan dan peluang bernafas di bumi Allah pada usia dua puluh satu tahun :)

Happy belated birthday untuk diri sendiri *sambil nyanyi lagu happy birthday to me. Lambat kan wish untuk diri sendiri, kesiaannn. Hey, for those yang dah wish sama ada through message or call or face to face, thanks sayangku semua. Sangat sangat appriciate korang dan semoga Allah merahmati kalian semua. Before im forgot, thanks jugak untuk rakan-rakan di laman sesawang facebook. Terbaik korang. Penoh wall saya even tak sampai seratus orang punn yang wish . Hahaha :P

*gambar mintak dengan incik google. Comel <3

Special thanks to ehem ehem ehem *sakit tekak pulak. Tak payah sebut nama lah kan. Hahaha :P Thanks untuk nyanyian lagu yang tak berapa nak merdu tu. Wish lambat ! Message tak reply,  konon konon nak bagi peluang dekat orang lain dulu kan. Btw, i suka suara you even tak semerdu suara bruno mars.  Eh, kalau awak terbaca enrty ney please awak jangan nak gelak bagai laa. Malu saya ^^ awak senyum cukup laa. Hehehe. Thanks too for surprise gift dari awak, sumpah saya sangat terkejut. Pelik binti hairan plus terkejut bila abang pos laju datang hantar barang milik Zulaika Binti Abd Rahim. Malangnya saya tido time tuh so my mum yang tolong ambilkan. 

Jeng jeng jeng, ini hadiahnya. Comel bungkusan hasil tangan awak kan :)

*gambar sedikit kabur sebab camera samsung memang quality cameranye kurang :P

Okay, isi dalam tak payah cerita lah kan. Biar saya dan orang yang memberi je yang tahu. Saya sendiri punn tak jangka pada mulanya apa yang terkandung dalam kotak tu. Awak cakap benda tu takde apa punn kan tapi for me sangat laa bernilai. Semoga Allah membalas kebaikan beliau. Thanks banyak banyak banyak untuk beliau. Nah Muaaahhhh tipu-tipu dari saya :P

Dalam duk bergembira tu terselit jugak kedukaannya. Cewaahhh ayat aku, berbunga lah. Hahaha. Okay, diserang demam. Nak cakap main hujan, memang tak lah sebab biasanya hujan tengah tengah malam. Main panas punn tak jugak laa sebab saya dah dua puluh satu tahun punn, buat apa nak pergi main tengah tengah panas tu kan. Okay, mungkin terkena panas kot *macam tak pernah terdedah pada cahaya lah kau ! Hahaha. Demam sebab separuh hari teman kakak pergi medical check up then pergi jalan jalan. Mungkin demam sebab tu kot tapi seronok sebab my sister bawak pergi secret recipe. Hehehe

Special thanks jugak untuk kakak sebab bawak pergi secret recipe tapi sangat malang sebab bukan dia yang belikan kek untuk birthday girl. Saya beli sendiri dan saya pulak yang kena belanja kakak. Ouh, molek sungguh perangai kakakku kan. 

i got this cake :)

*Tak mampu nak beli sebijik. Sepotong cukup :)


Do you know, i love chocolate very very much and special thanks jugak untuk Hasbullah dan Gemok sebab bagi chocolate ni :)

*thanks again :)

Okay, rasanya dah banyak sangat saya membebel tu kan. Penat sudehhh :|  Thanks for everything sayangku semua. 

Doakan yang terbaik untuk saya yaa. Insyaallah, usia dah menganjak kan, Hopefully saya jadi manusia yang lebih matang dan insyaallah semoga Allah permudahkan semua urusan dunia dan akhirat saya. Amin :)
Thanks lagi sekali pada kawan kawan yang wish hari tu. Sincerely, i love your wishes and thanks for being my friends. Nah kiss tipu tipu untuk korang. Muaaahhh <3 hehehe

Last word, I love you <3


Assalamualaikum dan selamat tido semua. 

No comments:

Post a Comment