Monday, 23 January 2012

Happy

Update lagi dan lagi dan lagi.

Assalamualaikum stalker *kalau ada lah kan.

Saya happy ? Boleh laa even ada sikit rasa tak happy sebenarnya tapi sembunyikan. Always smile even terpaksa senyum. Boleh ke macam tu ? Ahahaa, boleh laa kan. 

Pagi tadi tak happyyyyy ! Tak nak story lah. Nanti plus plus rasa tak happy tu. Nak cakap yang happy je dulu. Yes, rasa yang tak happy tadi tu terubat laa sikit sebab tadi dapat attend engagement kawan baik saya since kami tadika lagi :) Macam tak percaya beliau dah bertunang. Selamat Bertunang untuk Ain. Semoga kekal bahagia sampai hujung nyawa. Amin. Leyka sentiasa doakan yang terbaik. Insyaallah.


*Teman seperjuangan since kami sekolah rendah lagi tu. Hehee !

Tak nak share gambar banyak-banyak laa . Hehee, sekeping cukup. Tak sabar pulak nak attend wedding ain bulan lima nanti. Haih, saya pulak terlebih excited. Bukan hape, nak ambil berkat orang cakap. Ahahaa !

Okay, dapat jumpa si Amir Long tadi kat majlis Ain. Asyik nak gadoh mulut jek kan tapi takpe lah dah lali kot dengan kata-kata si Amir tapi terkadang bila dah saya terasa susah jugak lah kan. Heheee :) 

Happy lagi sebab malam tadi ada orang belanja makan KFC. Thanks to Incik Polis sebab belanja tadi :) Murah betul rezeki saya bulan ney. Baru jek dua hari lepas ada orang belanja Mcd. Peluang nak makin Gemok memang terbuka luas lah kan. Rebut peluang cepat. Errrr ! Tak nak Gemok lagi. Dah tersedia gemok ney. BULAT !  Ahahaa !

Err, tak tahu nak update hape tapi terasa nak menulis. 

Kbaiii *story tergantung. Maaf .


2 comments:

  1. Sy punn dah follow ieyra punye blog.
    Cantik blog ieyra , hehee . Kite punye buruk je .
    Btw, thanks ieyra.

    ReplyDelete