Monday, 31 October 2011

Terbaik dari kami :D

Hye everybody . Ahaha, tiba tiba muncul kan. Rindu pulak nak main tulis tulis ha. Sumpah, kali ney betul betul busy. Dengan quizes, test, projek lagi and assignment yang berlambak lambak tu ha. Bagai nak gila dibuatnye. Ney jek macam dah boleh bernafas sikit. Sikit jek taw ika, ingat sikit yang final just around the corner lol. Haih, dua minggu jek lagi tapi preparation ? Langsung takde lagi. Oke, takpe. Lepas ney nak buat preparation lah * Hope dapat buat yang terbaik for this semester :D *cuak ^_^

Banyak pulak nak bebel kat sini kan. Hehe ! Oke oke, actually nak share cite pasal ... Jeng jeng jeng !


Tu dia. Nak story pasal tu la. Tak tido malam den dibuatnye. Tapi syukur sangat sangat dapat siapkan projek tu dengan successnye. Ney sume berkat kerjasama kitaorang. Kitaorang tu sape ? Jap, nak share picture kitaorang tu.


Yeah, tu lah kitaorang. Hehe. Our group terbaik oke. Cantik gila projek tu. I like sejuta ribu kali. Ahaha ! Meh nak story sikit pasal projek tu. Actually, projek ney for subjek tourist interpretation . Last project for this semester. Before ney kitaorang ada buat video utk subjek yang same jugak. Sorry, tak berani nak share video tu kat sini. Takot masuk youtube *ayat tak boleh pergi kan. Ahaha ! Oke, tu ahli group sy. Cantik cantik semuanye kan. Thanks kat korang korang sume atas kerjasama yang korang bagi sepanjang kita siapkan projek tu. Hasil sangat sangat memuaskan . Thanks jugak kat Suria Ismail atas sumbangan baby kristal. Hehee :D Fuh, lega bangat sih sebab subjek tu semua dah settle. Presentation dah, proposal pn dah siap hantar just nak tunggu markah jek. Pastu tunggu final yang dah tak lama tu. Ahaha ! *macam tak sabar jek nak final.

Dah penat kot bebel, ikutkan hati orang yang suka bercerita ney banyak lagi yang nak story. Satu lagi lupa nak cakap tadi, ney sebenarnya model for Tourist Information Centre yang kitaorang kene buat. So, meh lah kita layan gambar gambar dari awal projek ney dihasilkan sampailah ke hari presentation. Nah, terbaik dari kami :P










*Done !





Nah, share sikit projek daripada rakan rakan seperjuangan yang lain :D Boleh judge sendiri lah kan. 

*Ney drp Group budak laki. Sorry lah korang. Korang punye tak menepati tajuk yang Cik bagi ! Lari tajuk *Potong markah ! p/s Jangan puji lebih leih yang ney.

*Ney pulak dari group Sody and the geng :D

*group Najwa Ayuni


*After presentation :D

Thats all for this entry :D Terbaik bukan ? Ahaha ! *sila jawab

No comments:

Post a Comment