Saturday, 9 July 2011

Sahabat baru saya :D

Ini adalah sara. oke, nak dijadikan cerita lah kiteorang kenal masa samasama lapor diri kat Bukit Gambang Resort City a.k.a BGRC hari tu. Mulamula tengok dia macam sombong je. tak banyak cakap pn. Nak tegor pn macam takot * aku takot ke ngan sara ney ? Ahaha , tak langsung! Hobi sara yang paling ketara yang saya nampak dia ney sangatsangat lah suka bergambar! dalam erti kata lain suka sangat snap picture lah dan dia sangat suka lah orang snap picture dia. 

Oke, kalau kat gambang tu si ika yang sangat baik hati ney lah yang akan jadi photographer si sara ney. kan sara? Kitaorang sangatsangat lah akrab even baru lima bulan kenal. *lima bulan macam lima tahun lah! banyak sangat lah moment ngan sara ney dan sekarang tersangatsangat lah rindu. Kitaorang satu kepala dan saya percaya kat sara ney *sara, kau jangan musnahkan kepercayaan aku kat kau. Ahaha! lawak pulak lah. 

*panah kawe pong. Ahaha!

ney pulak Ekin. Suka panggil saya *Speka Buruk. Tak tahu lah ape motif sebenar dia ney. Ahaha! yang pasti saya muda dari dia:P Oke, sangat seronok berkawan dengan dia sebab kami satu kepala jugak. Hurm, yang buat saya sentiasa ingat dia bila saya selalu je sebut ayat *panah kawe pong. Secara automatik fikiran saya tertumpu pada gadis yang bernama Ekin.

Even saya kadangkadang sangat sensitif dengan ekin ney. Yang paling seronok sekali kalau kua shopping ngan dia ney. Sumpah seronok. Dia akan sokong je ape yang saya nak beli. Comel kan dia. Ahaha! Sangat banyak cakap Ekin ney dan saya layan je lah. Friendly lah kan. Last word, I LOVE YOU! muuueeeh <3


Sharifah Nurul Farhana tapi saya panggil dia ney nurul dan kadangkadang jugak akan panggil dia akak sebab dia tua sikit dari saya. *tanda hormat kot panggil akak:D rasa macam nak suruh dia masuk maharaja lawak je. Ahaha!  Terlebih peramah, baik dan jugak seorang akak yang sangat prihatin. i love you lah nurul. Harihari dan kadangkadang setiap masa ada je lawak dia ney. 

Sangatsangat baik, tu lah yang saya nampak kat nurul ney sepanjang lima bulan kami bersahabat. Tapi kadangkadang nurul boleh jadi seorang yang penakot jugak. ahaha, sorry akak. Entah bila pulak lah kan boleh jumpa nurul ney. Jauh jugak jarak antara kita sekarang. Kalau lah jarak antara Kuantan dengan Johor tu just satu jam, sekarang saya nak pergi sana. pape pun, naty kita jumpe ye nurul. Mish you sao much <3

Dan sebenarnya ada satu lagu yang kitaorang selalu nyanyi samsama dan lagu tu dah jadi macam lagu wajib kat kitaorang semua. *Kenangan Semalam nyanyian Olan .




No comments:

Post a Comment