Friday, 22 July 2011

*macam tak percaya .

Dis entry, nak story seperti tajuk yang sudah terang lagi bersuluh kat atas tu. ehehe , *macam tak percaya ! pape pn kena jugak percaya sebab apa yang jadi pada hari tersebut dah pn tertulis. Even sedaya upaya kita nak elak tapi kalau benda dah nak jadi tetap jadi jugak kan. oke, sekali lagi nak cakap *macam tak percaya .

Maybe Allah nak tunjuk dengan mata kepala sendiri masa tu sebab apa yang jadi dah pn diatur olehNya kan. Sesungguhnya setiap apa yang ditentukan olehNya adalah yang terbaik. Percaya ada hikmah disebalik semuanya. Credit to IKA, sabar lah sayang. Tipu kalau cakap tak sedih kan, bertambah kecewa. Ahaha ! Finally air mata jernih gugur jugak. alahai ika, dont be sad lol . chill oke *pujuk diri sendiri .

Until now actually masih teringat situasi tu, tak mungkin lupa kot. I think sampai sini je kot yang boleh diStorykan. No idea . sedang menjalani ibadah puasa GANTI lagipun. So tenaga kurang, nak menaip pn macam lemah . Out, Thanks <3

No comments:

Post a Comment